 |
دبیر کل و دبیر علمی همایش روز شنبه 1397/09/24 میزبان اصحاب رسانه بودند. |
دبیر دومین همایش انقلاب اسلامی و تمدن اسلامي با اشاره به برگزاري اولين همايش انقلاب اسلامي و تمدن اسلامي، در سال ۹۵ در شيراز اظهار داشت: در پايان اولين همايش، ماموريت برگزاري دومين همايش به دانشگاه اصفهان محول شد.
وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این همایش تبيين انديشه هاي رهبر معظم انقلاب در عرصه تمدن اسلامي و ترسيم راهبردهاي فکري، معرفتي، سياسي، اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، هنري و علم و فناري انقلاب اسلامي در جهاني کردن تمدن اسلامي است.
وی اضافه کرد: در برگزاری این همایش دانشگاه هاي تهران، شيراز، شريف و جامعه المصطفي العالميه و گروه هاي مختلف دانشگاه اصفهان، همکاري علمي و اجرايي دارند.
دبیر علمی این همایش نيز اظهار داشت: جهان به اين سمت حرکت کرده است که نسخه برون رفت از مشکلات امروز بايد بر مبناي نگاه تمدني برنامه ريزي شود.
دکتر ابوالحسن فیاض افزود: انقلاب اسلامی از ابتدا با داعیه یک پيام بدون مرز خطاب به مردم جهان متولد شد و هرچند انقلاب اسلامي در ايران تکوين يافت ولي پيام آن تنها به اين کشور محدود نمي شود.
وی خاطرنشان کرد: امروز بعد از گذشت چهار دهه از عمر انقلاب، پیام فطری و انسانی آن مرزهاي بسياري از کشورها را در نورديده است کما اينکه روز گذشته مسوولان خيزش مردم فرانسه به صراحت اعلام كردند كه از انقلاب ايران الهام گرفته اند.
دکترفیاض با اشاره به ضرورت بررسی بیشتر طرح الگوی اسلامي، ايراني پيشرفت ادامه داد: تلاش خواهيم کرد خروجي همايش براي رفع نواقص طرح الگوي ايراني، اسلامي پيشرفت در اختيار دفتر رهبر معظم انقلاب قرار گيرد.
الگوی پایه اسلامی، ایراني پيشرفت که در آن مهمترين مباني و آرمانهاي پيشرفت و افق مطلوب کشور در پنج دهه آينده ترسيم و تدابير مؤثر براي دستيابي به آن طراحي شده است، مباني، آرمانها، رسالت، افق و تدابير را دربردارد.
گفتنی است، مرکز الگوی پایه اسلامی، ايراني پيشرفت خرداد ۱۳۹۰ با حکم رهبر معظم انقلاب تشکيل و اين الگو با رويکرد واقعبيني و آرمانگرايي، صراحت و ايجاز، بالادستي و عملياتي بودن، انسجام و تحول آفريني با مشاركت گسترده متفكران ايراني بر اساس جهانبيني و اصول اسلامي و ارزشهاي انقلاب و توجه به مقتضيات اجتماعي و اقليمي و ميراث فرهنگي ايران، بر اساس روشهاي علمي و استفاده از دستاوردهاي بشري و مطالعه آيندهپژوهانه تحولات جهاني طراحي شد.
رهبر معظم انقلاب، دستگاهها، مراکز علمی، نخبگان و صاحبنظران را به بررسی عمیق ابعاد مختلف سند تدوین شده و ارائه نظرات مشورتي براي تکميل و ارتقاي اين سند بالادستي فراخوانده اند.